Rreth nesh

Intervistuesi: Tushi me thoni si e keni filluar biznesin?

Tushi: Në vitet 90 me ardhjen e demokracisë në Shqipëri u larguam në emigracion (Greqi) për një jetë më të mirë. U vendosëm në Athinë ku pununam të tre në prodhim- montimin e tendave të diellit.

Intervistuesi: kur vendoset qe te ktheheshit?

Tushi: Gjithmon e kemi pasur synim te ktheheshim ne Shqiperi, mbasi kaluan disa vjet dhe u perfeksionuam ne zanat erdhi nje dite qe vendosem te ktheheshim!

Intervistuesi: Ku e hapet dyqanin tuaj te pare?

Tushi: Ne janar 1998 u hap në Vlorë dyqani i tendave të diellit si një biznes familjar. Në nëntor 1999 u hap dyqani në Tiranë tek Kryqëzimi I 21 dhjetorit, më vonë u hapen dhe dy dyqane të tjerë përkatësisht në Vlorë tek Transballkanikja dhe në Tiranë tek Unaza e Re..

Intervistuesi: Kush eshte misioni I biznesit tuaj?

Tushi: Tenda Tushi është një biznes në shërbim të komunitetit I cili merret me prodhimin ,montimin dhe shpërndarjen e të gjitha llojeve të tendave, që prej 1998 I përgjigjemi kërkesave të tregut me produkte të një cilësie të lartë dhe cmime konkuruese,ofrojmë gjithashtu garanci për cdo punë të kryer.

Intervistuesi: Kush jane firmat qe ju bashkepunoni?

Tushi: Firmat bashkëpunuese për dizenjot dhe aksesorët janë firmat më prestigjoze në Europë “ DIXON, AQUARTY, LANDA, LIMIT, DIOLEN, METAFORMA, etj….. “.

Intervista e Plote
Hershel Green

Vellezrit Tushi - Vlore

Organic Food

Tirane Kryqezimi i 21-Dhjetorit

Tirane "Unaza e Re prane Ures se Lanes"

Cel 0694707397

0682065786

Kontaktet Vlore

 • Kontaktet Vlore

  Vlore Rruga e re!

  Vlore Rrethrrotullimi i Transballkanikes me Lagjen Cole.

  cel: 068 20 65 783

  069 48 44 720

  069 61 23 583

 • 1
 • 2
 • 3

Linket sociale

 tushitenda (@) hotmail.com
  +355 04 22 70 833
 
  Tirane-Vlore,Albania

Na gjeni ne:

    

MyLiveChat